כל התכנים של זוהרת ניר-כהן

שניצל ישראלי - מה עוד יש לחדש?

שניצל, בעצם, בהחלט יכול להחשב למאכל ישראלי. יותר מזה, הוא גם יכול לכלול שדרוגים שישמחו גם את חובבי השניצלים הוותיקים - וגם את אלה שכבר רוצים קצת גיוון

מה ישראל בעיניך? מאכלים של כור היתוך

מאכלי פיוז'ן מייצגים את כור ההיתוך שלנו, את החיבור המיוחד שנוצר כששני מטבחים זרים פוגשים אחד השני ויוצאים לדייט עומק, כשתימני מתחתן עם פולניה, והונגרי עם עירקית. אלו מאכלי קיבוץ הגלויות, שכולנו מנשנשים בבית, והם לא כתובים באף ספר מתכונים

מה עושים משאריות הפסח? גרנולה, כמובן!

פסח הוא כר פורה לשאריות קולינריות של מוצרים שלאיש אין חפץ בהם ברגע שיוצא החג. אצלנו בבית זה הקורנפלקס הכשל"פ ופצפוצי האורז. את שניהם הגרנולה שלי מקבלת לחיקה בשמחה, והופכת לדבר הכי קריספי וטעים בשטח

עוגת שוקולד לפסח של סבתא של אלחנן קלמנזון הי"ד

סיפורו של אלחנן קלמנזון, איש מוסד וקצין במילואים שנהרג בקרב בשמחת תורה במהלך חילוץ עשרות תושבים מקיבוץ בארי, נגע במיוחד לליבי. במדור זה אחלוק אתכם את המתכון של העוגה הפסחית האהובה על אלחנן הי"ד

מאפה פסטה קליל משאריות שצריך לחסל

היום נחסל חמץ עם מאפה פסטה וגבינות. בין יתרונותיו: גם ילדים אוהבים אותו, והוא מחסל על הדרך גם מלא גבינות שמתקרבות ל"פג תוקף" שלהן וגם פירורי לחם שצריך לסיים לפני החג

רוצים לחסל חמץ? הנה מתכון ברד פודינג מושלם עבורכם

לחם אבוד הוא נישה. בכל תרבות יש עשרות מתכונים לניצול שאריות מכל סוג, שאריות אורז, שאריות בשר צלוי, שאריות פסטה מבושלת ומעל כולם המוני מתכונים לניצול לחם. הכירו את המתכון המושלם לניצול שאריות לחם וחלה שנותרו לכם

יויו שאפשר לאכול: עוגיות טוניסאיות למשלוח המנות

במשלוחי המנות של ילדותי בשכונה בבאר שבע לא היו תועפות ממתקים קנויים וחלילה לא עוגות או עוגיות תוצרת מפעל. כל המשלוחים הכילו עוגיות טעימות להפליא עבודת יד, שכל השכנות שלחו אחת לשניה בצלחות חד פעמיות

מתכון הדגל של המטבח הנורדי: כך תכבשו סלמון לכבוד חודש אדר

לא מעט מעדות ישראל נהגו בחודש אדר, ובפורים בפרט, לאכול דגים. המתכון שאביא הפעם הוא מתכון לגרבלקס בייתי: סלמון כבוש, שהוא אחד ממתכוני הדגל של המטבח הנורדי. לא רק שמדובר במתכון קל וידידותי למשתמש, הוא גם אופציה לא רעה לבסיס למשלוח מנות מפנק

גורמה בשטח: מנות קרב של אפי - חלק ראשון

כמה כבר אפשר לאכול שוב ושוב את אותם שימורים? אפי פלדבאום, בשלן-על ולוחם במילואים, פיתח תחביב חדש: המצאת מתכוני שטח טעימים להפליא המבוססים על מנות קרב. קבלו את המתכונים שלו לשתי מנות ראשונות מסוג זה

בן הזוג עדיין במילואים? לינדה חולקת אתכן את הטיפים שלה לבישול מהיר

הטור הפעם מוקדש לאימהות. אבל לא לסתם אימהות, אלא לנשות המילואימניקים, שבימים אלה הן אימהות-על, על סטרואידים. לינדה מרשל, מומחית ניהול זמן לאנשים עסוקים, אשת מגויס עד לאחרונה ואמא לשישה ילדים, משתפת את הטיפים שלה למתכוני בזק לימים מאתגרים גם בחזית הביתית

קוגל תפוחי האדמה של רחלי

קר בחוץ ומתחשק לכם מתכון מפנק שיחמם אתכם מבפנים? הכירו את קוגל המחבת של רחלי חברתי. זהירות: מתכון ממכר

פאי רועים של פלטה

כולנו יודעים שיש מאכלים שהחימום על הפלטה די הורס (צ'יפס, מישהו?) אבל יש גם מאכלים שמוגשים מהפלטה טריים ומעולים כאילו הרגע בושלו. פאי הרועים שלפניכם משתייך לז'אנר השני הזה

סופגניות פופקורן: קטנטנות, משמחות, והופכות למסורת משפחתית

רגע לפני שנאמר שלום לכל מאכלי חנוכה, הנה משהו קטן שאפשר לסיים איתו את סשן המטוגנים. והוא קטן לא מטאפורית, אלא פיזית. אלו הן מיני-סופגניות שקל להכין וכיף לחסל. כי בואו נודה, למי יש מקום בבטן בימים האחרונים של חנוכה לסופגניה אמיתית בגודל מלא?

   1 2 > >>